Adószámunk: 19189996-1-14

NCSKE hírek

Áfonyás sajttorta párna

A Pek-Snack Kft. felajánlásaként közvetlenül Karácsony előtt 299 zsák, zsákonként 30 darab  fagyasztott áfonyás sajttorta párnát oszthattunk szét tagjainknak.
A termék nagy sikert aratott családjaink körében, rengeteg köszönetet kaptunk, amit továbbítottunk a felajánló felé.
Termékek

Mikulás csomag

2022-ben is jött a Mikulás a nagycsaládos gyermekekhez.
Az ajándékokat Kaposváron, a Fő utcán vehették át a gyermekek a Mikulástól.

Decemberi adományok a NOE-tól

Karácsony előtt három adományt is kaphattak tagjaink a NOE szervezetén keresztül.
A különböző Henkel termékekből minden családnak jutott egy-egy darab.
A Vitaplus által felajánlott 1×1 Vitamin CalciKid + D3 eper-vanília ízű étrend-kiegészítő gumivitaminból is minden család vihetett.
A Termelőkkel a családokért program keretében 16 család kapott gazdag élelmiszer csomagot.
1×1 Vitamin CalciKid + D3 eper – vanília a ízű étrend-kiegészítő gumivitamin édesítőszerrel (60 db)

Családi Nap Ropolyon

A Nagycsaládosok Kaposvári Egyesülete októberben családi napot tartott a festői szépségű Ropolyi-tónál. A rendezvény helyszínére, a nádtetejű, népi bútorokkal berendezett tájházhoz a több, mint 40 fős csapat egy része kerékpárral érkezett. A délelőtt folyamán a csapatokba rendeződő családok egy izgalmas, játékos vetélkedőn vettek részt. A csapatok különböző ügyességi feladatokkal tehették próbára kreativitásukat, fürgeségüket. A munkájuk eredményeként minden csapat oklevélben részesült, a legügyesebb három csapat munkája külön díjazásra került. A vidám hangulatban telt verseny végére elkészült a bográcsban főtt, gazdag pusztapörkölt is, melyet jóízűen fogyasztottunk el a Zselici Tájvédelmi Körzetben. A napsütéses délután a résztvevők választása szerint társalgással, napozással, gyalogos kirándulással, gombázással, a Zselic növény- és állatvilágának felfedezésével telt. A programdús napon maradandó élménnyekkel gazdagodtak a résztvevő családok.