Adószámunk: 19189996-1-14

NEA Támogatás 2017

A Nemzeti Együttmuködési Alap Társadalmi felelosségvállalás kollégium által kiírt NEA-17-M kódszámú, "Civil szervezetek muködési célú támogatása 2017." címu pályázati kiírásra benyújtott, NEA-TF-17-M-1054 pályázati azonosítószámon nyilvántartásba vett, Nagycsaládosok közösségének támogatása címu pályázat 348000 Ft összegu támogatásban részesült.

A támogatást az egyesület működési költségeire használja fel 2017. április és 2018. március között.

Erzsébet Tábor 2017

A Nagycsaládosok Kaposvári Egyesületéből húsz gyermek és két kísérőjük vett részt Fonyódligeten az Erzsébet Táborban június 25-30-ig. 

Török Ferencné vezetésével nagyon aktívak voltak a táborozók, a Tábori Olimpán 23 érmet szereztek.

SZJA 1% - 2017

A NAV tájékoztatása szerint idén az adózók 334 511 Ft-ról rendelkeztek egyesületünk javára az SZJA 1%-ából.

Köszönet mindenkinek aki saját bevallásában egyesületünket jelölte meg vagy ismeretségi körében ajánlott bennünket.

Autóbuszos kirándulások 2017-ben

Május 28-án a Családok Budapesti Világtalálkozója 4. napján a Családi Fesztiválra utazott az egyesület tagsága. Az utazást a Nagycsaládosok Országos Egyesülete támogatta.

A kaposvári egyesület is részt vett a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület által szervezett Nagycsaládosok Napján június 25-én, Bikalban, a Prukner Élménybirtokon. Az utazáshoz és a program költségeihez a pécsi egyesület is hozzájárult.

A NOE ebben az évben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A születésnapi ünnepségsorozat központi rendezvénye az Őszi Találkozó, melyet 2017. szeptember 23-án, Szarvason tartanak. Ezen is részt vesz a kaposvári tagság a NOE támogatásának köszönhetően.

„Ön választ, mi segítünk”

A Tesco „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű pályázatán sikerrel vette az első megmérettetést a Nagycsaládosok Kaposvári Egyesülete, és bejutott a mindent eldöntő szavazatgyűjtő fordulóba.

A szavazás 2017. október 3. és október 31. között zajlik, országszerte a Tesco áruházakban, azaz 206 boltban. 

Az egyes körzetek pályázói csak egymással versengenek, így a végeredményt nem befolyásolja majd, hogy más körzetben hány szavazatot gyűjtenek a versenyző programok, mindenki a saját közösségében küzd meg a szavazatokért. 

A győztesek 400 ezer Ft támogatásban részesülnek, melyet a pályázatukban megfogalmazott programjaikra fordíthatnak.